HTML doboz

Cyclingtourer avagy az egyszerűtől a bonyolultig

Friss topikok

  • CyclingMonroe: @markymango: Az gyönyörű lehetett én tegnap kacérkodtam 11óra felé az ötlettel hogy bátyámhoz bica... (2012.07.30. 12:16) CyclingMonroe #6

Címkék

CyclingMonroe #1

CyclingMonroe 2012.07.10. 16:07

Nos ez az első tehát kezdjük az elején elég régóta túrázgatok sok saját tapasztalatot gyűjtöttem.

Ami talán az egyik legfontosabb hogy tudjuk milyen túrát akarunk megtenni, lehet sokan irtak már ilyenekről, nem baj hátha van valami új.
Szóval kell nekünk egy cél pl.: hogy meg akarok tenni egy hét alatt 100km-t ami nem is lesz olyan sok egy idő után.
Milyen túrákat lehet megtenni? nos amilyet csak akarunk lehet két település között lehet félig terepen,lehet városban, lehet teljesen terepen,víz mellett haladva végtelen a variáció
Ha ez megvan akkor jöhet a következő lépcső a bicikli mert nem mindegy mivel hova megyünk, pl.: ne akarjuk egy úti géppel még könnyű terepre se menni.
Avval csak aszfaltozott helyen menjünk, ha van terep is és normál út is a tervben akkor egy trekking nagyon jó választás de a nagyon erős terepet az se bírja oda a MTB kell városban mehetünk útival, trekkingel vagy cruiser , kempingel vagy ami kényelmes.
Én szinte mindenhova a trekkingemmel megyek hisz bírja a változó talajt és a váz megerősített. Nos a paripa is megvan, ez az eset most egy napos túrákra vonatkozik majd foglalkozunk a több naposakkal is.
időszak: ez fontos hogy tavasszal nyáron vagy ősszel illetve télen érdemes e menni, mert jobb ha nincs túl meleg vagy túl hideg tehát figyeljük az időjárást és tűzzük ki az időpontot. A következő dolog ha úgy érezzük hogy, nem vagyunk biztosak magunkban akkor edzés én mindig ezt teszem legyen egy jó kis edzőkörünk utunk.
Nos ha ez is megvan akkor csak egy kis paripa ellenőrzés és mehetünk is.
Amit még ajánlani tudok hogy csak annyi cuccunk legyen amennyi kell fölös súlyt ne cipeljünk.
Jó túrázást

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cyclingtourer.blog.hu/api/trackback/id/tr504642739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása