HTML doboz

Cyclingtourer avagy az egyszerűtől a bonyolultig

Friss topikok

  • CyclingMonroe: @markymango: Az gyönyörű lehetett én tegnap kacérkodtam 11óra felé az ötlettel hogy bátyámhoz bica... (2012.07.30. 12:16) CyclingMonroe #6

Címkék

CyclingMonroe #3

CyclingMonroe 2012.07.10. 21:01

A harmadik dolog, ami inkább mindenki saját dolga de  mindenkinek van, ez nem más mint a cél avagy hogy, mi miatt biciklizünk. Valaki azért mert sportoló akar lenni, van aki mert beteg és ezzel kampányol másokért, van aki beteg gyerekeknek gyűjt vagy kórházaknak, van aki csak szórakozásból, vagy egészséges életmód miatt. Mindegy mi miatt de kell hogy, legyen egy cél vagy magasztosabb dolog amiért csináljuk. Én nagyon egyszerűen a magamhoz hasonlóak miatt csinálom, cukorbeteg vagyok a sok kerékpározással mondom el hogy, figyeljünk oda magunkra ez az egyik a másik hogy, meg tudom mutatni hogy azért mert valaki beteg még megtehet nehéz dolgokat el tud érni célokat. Emellett profi túrázó akarok lenni ami nem kis feladat,  idén szeretnék nagyobb célokat kitűzni az első a Dél-Baranyai régió bejárása ez 6 útvonalat takar természetesen 3 folyó túrát is meg szeretném tenni hiszen azt ki nem tette meg, ebben az évben a nagy cél az ország nagy részének bejárása, ja és a Le Tour Challenge felének megtétele ami a tour de france táv :D na de ennyit rólam és a céljaimról nektek mi a célotok?

Drótparipára fel és irány a természet!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cyclingtourer.blog.hu/api/trackback/id/tr704643389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása