HTML doboz

Cyclingtourer avagy az egyszerűtől a bonyolultig

Friss topikok

  • CyclingMonroe: @markymango: Az gyönyörű lehetett én tegnap kacérkodtam 11óra felé az ötlettel hogy bátyámhoz bica... (2012.07.30. 12:16) CyclingMonroe #6

Címkék

CyclingMonroe #2

CyclingMonroe 2012.07.10. 17:02

A második szakasz, ez azoknak szól akik szeretnék nyomon követni hogy hogyan alakulnak a dolgok. hogyan halad az edzés. Van egy teljesen egyszerű weboldal bringás futós úszós mindenkinek jó :) Lehet benne saját térképet készíteni megjelölni emelkedőket. De ami a legfontosabb az edzés egy nagyon jó kis edzésnaplót lehet vezetni amibe akár az elkövetkezendő túrákat is beleírhatjuk, a rendszer képes a testsúlyunk alapján kiszámolni az elégetett kalóriát de nem 100% pontossággal. A másik teljes információs adatbázist vezet a megtett utakról magasságokról sőt naplót vezethetünk az étrendünkről is. Barátokat is lehet szerezni, ja és részt lehet venni kihívásokon mint pl.: én jelenleg a Le Tour Challengen veszek rész ami olyan mint a Tour De France csak arra megyünk amerre akarunk és úgy ahogy mi akarjuk :) 

Ez az oldal nem más mint a http://www.mapmyride.com sasoljátok meg :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cyclingtourer.blog.hu/api/trackback/id/tr534642925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása